Premier League: Νέο «στραβοπάτημα» για την Τότεναμ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Τότεναμ τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τις δύο ήττες από Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον, κόλλησε και στο «Vicarage Road», όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Γουότφορντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γουότφορντ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τους Ντελοφέου (33′) και Ντίνεϊ (42′) ωστόσο, ο Γκαζανίγκα κράτησε το “μηδέν” για τους φιλοξενούμενους.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε αρκετά τυχερή στην αρχή του δεύτερου, καθώς οι Ντουκουρέ(47′) και Σαρ (51′) ήταν άστοχοι μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 62ο λεπτό αλλά το σουτ του Σον πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Φόστερ. Δύο λεπτά μετά η Τότεναμ ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Φερτόνγκεν υπέπεσε σε παράβαση, καθώς έκανε ξεκάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή (69′) όμως ο Γκαζανίγκα έπεσε σωστά και έδιωξε το πέναλτι του Ντίνεϊ. Στο 86ο λεπτό η Τότεναμ ζήτησε ξανά για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ξανά με τη βοήθεια του VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Έτσι η Γουότφορντ πήρε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τις τρεις σερί νίκες και βρίσκεται στους 23 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ έμεινε πίσω στη «μάχη» της τέταρτης θέσης.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ