Super league: Ποδαρικό στο 2020 με…ντέρμπι

Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League το Σαββατοκύριακο. Οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή που είχαν προαναγγείλει κι έτσι οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να… απολαύσουν τα ντέρμπι.

Πρώτο διεξάγεται αυτό στη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/1, 19:30) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον «Δικέφαλο» να θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, αλλά και να διατηρήσει το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 51 παιχνίδια (43 νίκες και 8 ισοπαλίες).

Την Κυριακή (5/1, 19:30) το ενδιαφέρον μονοπωλεί το ντέρμπι «αιωνίων», όπου ο -δεύτερος της βαθμολογίας- Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της έδρας των «ερυθρολεύκων» για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για το γόητρο, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς, εάν ο «Δικέφαλος του βορρά»… στραβοπατήσει κόντρα στον Άρη, θα έχουν τη δυνατότητα με δική τους νίκη επί των «πράσινων» να βρεθούν στην κορυφή…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ