Κλήρωση Europa League: Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει σε δύο βραδιές που θα είναι όμορφες για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV για τις μάχες με την Άρσεναλ στο Europa League.

«Πιστεύω ότι θα ζήσουμε δύο πολύ όμορφα παιχνίδια. Θα είναι δύο όμορφα βράδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολη ομάδα η Άρσεναλ, αφού πέρυσι ήταν η φιναλίστ του Europa League και διεκδικούσε το αγγλικό πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα δεν είναι το ίδιο για εκείνη στο πρωτάθλημα, όμως είναι μία ομάδα που αξίζει σεβασμό. Από την άλλη, και ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει, σε δύο βραδιές που θα είναι όμορφες για το ελληνικό ποδόσφαιρο», σημείωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Και πρόσθεσε: «Είναι για εμάς μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλήσεις με πιθανότητες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι το φαβορί, όμως κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μία έμπειρη ομάδα και θα βελτιωθούμε ως τότε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να στηρίζονται στην ομάδα τους, αφού εμείς πιστεύουμε στις ικανότητές μας. Θα είναι δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι δύο δύσκολα βράδια και για την Άρσεναλ.Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο, όμως κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε ικανότητες και μπορούμε να παλέψουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό που λέω στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο, είναι πως θα αντιμετωπίσουμε με θάρρος την πρόκριση και θα δώσουμε την ψυχή μας για αυτό. Παρότι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε φαβορί, έχουμε και εμείς να πούμε κάτι».

Για το πρόγραμμα, καθώς η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με την Άρσεναλ και μετά να πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπεύθυνοι σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Εκείνη την εποχή θα δούμε τους καλύτερους έντεκα για να ξεκινήσουν με την Άρσεναλ και το ίδιο θα συμβεί και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Τέλος, για τις αλλαγές που έχει τη δυνατότητα να κάνει στη λίστα της UEFA, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο από τώρα. Αυτή η απόφαση θα παρθεί μετά από ανάλυση. Θα γίνει με διαφορετικά κριτήρια. Θα κάνουμε μία ψύχραιμη ματιά στις ενδείξεις και θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ