Δεν κρατιέται ο Νικ Κύργιος – Την “έπεσε” στην παρτενέρ του μπροστά στις κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έκρυψε τις… ερωτικές διαθέσεις προς την παρτενέρ του στο διπλό στο Γουίμπλεντον ο Νικ Κύργιος, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στο διπλό στο Γουίμπλεντον, έδειξε να μην κρατιέται.

Μάλιστα, άρχισε να της αναλύει τα σπουδαία πλάνα για τη “μεγάλη” νύχτα έξω και μάλιστα της ζήτησε ραντεβού καλώντας τη να τον συνοδεύσει. “Θα σου στείλω μήνυμα να σου πω για το σχέδιο” τόνισε ο Αυστραλός τενίστας στη συνέντευξη Τύπου με την Ντεζιρέ Κράβτσιζκ να τον κοιτάζει έκπληκτη και αμήχανη.

Ο Κύργιος δεν είχε αντιληφθεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά όταν διατύπωνε την πρότασή του: “Έχουμε κανονίσει να πάμε σε κλαμπ, θα είναι εκπληκτικά” είπε αρχικά και μετά καταλαβαίνοντας ότι η πρότασή του έγινε αντιληπτή, κάλυψε το κεφάλι του ώστε να μην ακούγεται “ναι, αν θέλεις, θα σου στείλω μήνυμα” είπε και πρόσθεσε: “δεν θέλω να πω πολλά αν πράγματι είναι ανοιχτά τα μικρόφωνα”. Πάντως, τη διάθεση για φλερτ, ο Κύργιος την επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για παλαιότερη δήλωσή του ότι η παρτενέρ του είναι “τρελά αυταρχική” εκείνος αρνήθηκε ότι το είχε πει. Στη συνέχεια, ο Κύργιος είπε στους δημοσιογράφους ότι θα περάσει μία ήσυχη βραδιά με την Ντεζιρέ να τον ξεφωνίζει! “Βλακείες! Βλακείες! Είμαι σίγουρη ότι όλοι σε πίστεψαν τώρα” τον πείραξε εκείνη με το δίδυμο να σκάει στα γέλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ