Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπογράφει στην ΕΡΤ για 3 χρόνια

Ο κύβος ερρίφθη και ο ΠΑΟΚ αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Τα παιχνίδια των πρωταθλητών θα τα δείχνει πλέον η ΕΡΤ, καθώς όπως τόνιζαν στη Μικράς Ασίας, εξέπνευσε η προθεσμία που είχε το συνδρομητικό να ισοφαρίσει την προσφορά της κρατικής τηλεόρασης.

Η NOVA με διαρροές της τόνιζε πως έχει δικαίωμα να απαντήσει στην προσφορά της ΕΡΤ μέχρι τις 9 Ιουλίου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η προθεσμία που, βάσει συμβολαίου, είχε η NOVA για να καταθέσει ισόποση προσφορά με εκείνη της ΕΡΤ εξέπνευσε. Η πρόταση της ΕΡΤ κατατέθηκε στις 18.06 κι αμέσως κοινοποιήθηκε στη Nova, όπως προβλεπόταν. Επομένως, οι δέκα εργάσιμες που είχε στη διάθεσή της η Nova έληξαν πριν από λίγο κι ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ».

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΡΤ, μέσω της παραπάνω επίσημης ενημέρωσης, με την οποία αρνείται τους ισχυρισμούς της NOVA πως δεν έχει παρέλθει το 10ήμερο της διορίας για αντιπρόταση από το συνδρομητικό κανάλι από τη στιγμή που πέρασε 12:00 τα μεσάνυχτα και μπήκαμε στην 4η Ιουλίου.

Ο Δικέφαλος θα υπογράψει τριετές κλειστό συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση έναντι ενός ποσού που θα ξεπεράσει τα 22 εακτ. ευρώ, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η πρόταση της ΕΡΤ είναι για 7,5 εκατ. το χρόνο.

Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ