Ανοιχτό το θέμα του Μπεργκ για Ολυμπιακό, συνεχίζονται οι επαφές με Φορτούνη

Απόσταση ανάμεσα σε όσα προσφέρει ο Ολυμπιακός και αξιώνει η πλευρά του Μάρκους Μπεργκ παρουσιάστηκε στις πρώτες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι διαφορές είναι τόσο στο οικονομικό όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο 32χρονος φορ επιμένει για τριετές. Το θέμα, πάντως, δεν έχει κλείσει αρνητικά, καθώς ο Σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη (αν κι έχει πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ) και ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε έναν χρόνο, συνεχίζονται. Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ φέρεται να πιέζει τον αρχηγό της Εθνικής, αλλά τα 6 εκατ. ευρώ που ήταν η πρώτη της προσφορά απέχει πάρα πολύ από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα να τον κρατήσει.

Στο «κόλπο» παραμένει και η Φενέρμπαχτσε, με τα τουρκικά ΜΜΕ να γράφουν όλες αυτές τις μέρες για πιθανές επαφές με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίας του στην Αττάλεια για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, προέκυψε ένα… τρελό σενάριο από τη Γερμανία που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Τάσο Δώνη!

Όπως αναφέρει το «Kicker», βέβαια, η ρήτρα του 22χρονου διεθνή Έλληνα επιθετικού της Στουτγκάρδης, η οποία υποβιβάστηκε, είναι στα 13 εκατ. ευρώ, δηλαδή ποσό που δεν δίνει καμία ελληνική ομάδα.

«Ο Έλληνας μπορεί να εγκαταλείψει τη Στουτγκάρδη, αν μια ομάδα καλύψει τη ρήτρα του που είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Η Γκλάντμπαχ δείχνει ενδιαφέρον, όπως και οι Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ.

Ο Δώνης ήρθε αυτή τη σεζόν στη Bundesliga και σε 24 εμφανίσεις είχε 5 γκολ και 2 ασίστ. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται, πέρα από γερμανικές, και ομάδες από τη Ρωσία, που είναι πρόθυμες να τον ανταμείψουν με ετήσιο μισθό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ομοίως, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, αλλά είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

O Έλληνας διεθνής βλέπει το μέλλον του μάλλον στη Bundesliga, παρότι ο Δώνης και η Στουτγκάρδη δεν έχουν συμφωνήσει», αναφέρει το δημοσίευμα. Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ