“MAD for a Cause”: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό

Πώς θα αποκτήσουμε προσωπικά αντικείμενα του Σάκη Ρουβά, της Ελένης Φουρέιρα και του SNIK και θα συμβάλλουμε να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τριών παιδιών του MakeAWish

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί τη νέα πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, με την υποστήριξη του MAD, για να κάνει πραγματικότητα τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στην εκπλήρωση των παιδικών ευχών μπορούν να συμμετάσχουν όλοι δωρεάν, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», διεκδικώντας παράλληλα αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα του Σάκη Ρουβά, της Ελένης Φουρέιρα και του SNIK.

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, μπορούν να κατεβάσουν, χωρίς χρέωση, στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store) την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», να επιλέξουν το αντικείμενο του καλλιτέχνη που επιθυμούν να αποκτήσουν και να συμμετέχουν στις δοκιμασίες συγκεντρώνοντας πόντους, ώστε να αναδειχθούν νικητές. Όσο εκείνοι παίζουν, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα αντικείμενα που προσφέρουν οι καλλιτέχνες

Στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause” συμμετέχουν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο.

Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει στο “MAD for a Cause” το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Η Ελένη Φουρέιρα προσφέρει για τον ίδιο καλό σκοπό τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego.

Ο SNIK προσφέρει ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.

Κάθε μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα από τα παραπάνω αντικείμενα, το οποίο επιλέγει κατά την είσοδό του στην εφαρμογή, πριν ξεκινήσει να παίζει.

Οι παιδικές ευχές που θα γίνουν πραγματικότητα

Η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» για τη δράση “MAD for a Cause” θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει τις ευχές δύο μικρών κοριτσιών και ενός αγοριού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Η Κωνσταντίνα είναι τριών ετών και αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει. Η ευχή της είναι να αποκτήσει έναν μικρό παιδότοπο στο σαλόνι του σπιτιού της.

Ο Ερνάντ είναι επτά ετών και δεν έχει καταφέρει να πάει σχολείο. Επιθυμία του είναι να αποκτήσει ένα δωμάτιο γεμάτο από τους αγαπημένους του ήρωες, αλλά και κούκλες για τη μεγαλύτερη αδελφή του.

Η Μαρία είναι επτά ετών και ζήτησε από τις νεράιδες ένα δωμάτιο παραμυθένιο, γεμάτο ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο.

MAD for a Cause” μέσα από πολύ απλά βήματα

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση “MAD for a Cause”, για να συμβάλουν στην εκπλήρωση τριών παιδικών ευχών και να διεκδικήσουν ένα αντικείμενο από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αρκεί να ακολουθήσουν τα εξής απλά βήματα:

• Κατεβάζουν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet τους

• Επιλέγουν το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουν να αποκτήσουν

• Παίζουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουν πόντους

• Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Όλες οι πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και τη δράση “MAD for a Cause” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ