«Πεντάρα» στην Χάντερσφιλντ και ξανά κορυφή η Λίβερπουλ – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League ανέβηκε πρώτη ξανά στη βαθμολογία της Premier League (91 βαθμοί έναντι 89) και περιμένει. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Λίβερπουλ διέλυσε τη Χάντερσφιλντ με 5-0 και στρέφει το βλέμμα της στη Μάντσεστερ Σίτι. Εκείνη δοκιμάζεται την Κυριακή του Πάσχα εκτός έδρας με την Μπέρνλι.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό ακριβώς ισχύει και στο συγκεκριμένο ματς. Ο Κεϊτά έβαλε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Λίβερπουλ στην Premier League και το 1-0 έγινε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (16”).

Το γκολ χαλάρωσε υπερβολικά τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα η Χάντερσφιλντ να είναι καλύτερη για περίπου ένα τέταρτο. Πίεσε, είχε μικροευκαιρίες, αλλά στο φινάλε οι παίκτες της τα χαλούσαν.

Αλλά στη συνέχεια ήρθε η… κατηφόρα. Τα πλάγια μπακ της Λίβερπουλ σέρβιραν και οι Μανέ και Σαλάχ σκόραραν στη δική τους μάχη για τον πρώτο σκόρερ της Premier League. Ο Μανέ στο 23′ από ασίστ του Ρόμπερτσον έπιασε τον Σαλάχ, αλλά εκείνος ξαναπήγε πρώτος με πολύ ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασέ στο 45’+1 από πάσα του Άρνολντ.

Το πόδι από το γκάζι δεν τραβήχθηκε στην επανάληψη και ο Μανέ με κεφαλιά στο 66′ έκανε το 4-0. Θα μπορούσε λίγο μετά να έχει βάλει και άλλο γκολ, αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Ισοφάρισε, λοιπόν, τον Σαλάχ στα γκολ, αλλά εκείνος πέρασε ξανά μπροστά στο 83′, ενώ λίγο μετά είχε και ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο έξω.

Αυτή τη στιγμή ο Αιγύπτιος είναι στα 21 γκολ και ο Σενεγαλέζος στα 20.

Τρομερό στατιστικό ότι ο Ρόμπερτσον έφτασε τις 11 ασίστ, ενώ ο Άρνολντ τις 9. Τέλος, άξιο αναφοράς η επιστροφή του Τσάμπερλεϊν μετά από έναν χρόνο.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ