Βουρκωμένος αποχώρησε από το ΣΕΦ ο Πρίντεζης: Συγγνώμη στον κόσμο – Να μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία μαζί με τον Μπίλι – ΦΩΤΟ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην κανονική διάρκεια της EuroLeague με νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακα. Έτσι, μπήκε ο επίλογος σε μία πορεία η οποία δεν ήταν αναμενόμενη. Κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αρχικά, κάνοντας τον απολογισμό του τελευταίου διαστήματος είπε: “Κανείς δεν ήταν όπως θα ήθελε. Βάζω τον εαυτό μου πρώτο. Το πιο ειλικρινές που μπορούμε να πούμε είναι συγγνώμη από τον κόσμο. Μία χρονιά τελείωσε άσχημα. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι να ζητήσουμε μια συγγνώμη”.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για την κριτική που δέχονται οι ερυθρόλευκοι είπε: “Μπορούμε να δεχτούμε την οποιαδήποτε κριτική, αν δεν παίζεις καλά σαν ομάδα είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Να δεχτούμε όμως κριτική ότι δεν πάμε καλά επειδή οι σχέσεις δεν είναι καλές είναι κάτι που δεν ισχύει. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά είναι δεδομένο ότι κάποια προβλήματα θα διογκώνονται και θα γίνονται μεγαλύτερα. Τα προβλήματα ήταν αγωνιστικά. Στο παρκέ αφήνεις τα προβλήματα στην άκρη. Χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Κατά τη γνώμη μου δεν την αξίζαμε”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν συμφωνεί με το γεγονός ότι τα παράθυρα των προκριματικών στοίχισαν σημαντικά στον Ολυμπιακό τόνισε: “Όταν τα πράγματα τελειώνουν έτσι μπορείς να πεις πολλά. Όντως στα παράθυρα μας στέρησαν τον Στρέλνιεκς. Την πιο κρίσιμη περίοδο δεν καταφέραμε να είμαστε πλήρεις. Αυτό που μένει είναι η εικόνα στο τέλος. Αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του καθενός και την ομάδα γενικότερα”.

Για το μέλλον το δικό του, αλλά και της ομάδας είπε: “Το όνειρο μου είναι να παίζω εδώ. Είτε μου πουν να παίζω τρία λεπτά είτε τριάντα θα είμαι εδώ. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Το τελευταίο δίμηνο δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Θα ήθελα να μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία μαζί με τον Μπίλι, να φτάσουμε πάλι τον Ολυμπιακό ψηλά. Με το ίδιο μπατζετ και 1-2 προσθήκες, η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών”.

Καθώς ο Πρίντεζης αποχωρούσε για τα αποδυτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η συγκίνησή του ήταν φανερή. Τα μάτια του ήταν βουρκωμένα. Το αποψινό βράδυ ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα στην καριέρα του 34χρονου φόργουορντ, καθώς ο Ολυμπιακός είχε μείνει εκτός οκτάδας και εκτός playoffs στη EuroLeague.

Δείτε τις φωτογραφίες;

Πηγή: filathlos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ