To νέο σύνθημα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Βαλβέρδε – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Βαλβέρδε αναλάμβανε τα ηνία της Μπαρτσελόνα αποκλείεται να φανταζόταν πως κάποια στιγμή οι φίλοι της ομάδας θα έβγαζαν σύνθημα για τον ίδιο. Ωστόσο, η δουλειά του Βαλβέρδε έχει κερδίσει τους φίλους της Μπάρτσα, οι οποίοι πλέον τον λατρεύουν, βλέποντας τον να ανανεώνει πρόσφατα και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Αυτή η μεγάλη αγάπη που τρέφουν στη Βαρκελώνη για τον Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τους φίλους της Μπαρτσελόνα να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύνθημα για τον ίδιο, αποθεώνοντας τον. Το σύνθημα έχει τίτλο «Η Βαλβερδέτα» και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο Βαλβέρδε ακουγόταν ότι θα μετατραπεί σε θρύλο και παρότι τα ξεκινήματά του δεν έκαναν αμέσως αίσθηση, η ισχυρή Βαλβερδέτα ξεκίνησε σαν ένας γίγαντας να αναπτύσσεται στη Βαρκελώνη».

Πιο κάτω το σύνθημα συνεχίζει λέγοντας πως «το μυαλό του είναι άξιο όπως μιας μεγάλης ιδιοφυΐας και η δουλειά του καθαρή και επαγγελματική», ενώ επίσης αναφέρει πως «είναι τέλειος, είναι νικητής και είναι αυτός που μοιάζει περισσότερο στον Θεό» και ότι «η ηρεμία του και η διαίσθησή του τον μετατρέπουν στον καλύτερο». Φυσικά μέσα στο σύνθημα εμπεριέχεται και το γνωστό «Εεεεερνέστο Βαλβέρδεεεε», το οποίο το φώναζαν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν βρισκόταν στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ