Έτοιμος για Γαλατά ο Μήτρογλου με «χρυσό» συμβόλαιο

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Γαλατάσαραϊ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του με «χρυσό» συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του 30χρονου επιθετικού και του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης έχουν μπει στην τελική ευθεία. Οι Τούρκοι πολιορκούν εδώ και μέρες τον άσο της Μαρσέιγ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πει το «ναι» και θα μετακομίσει στη γειτονική χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το συμβόλαιο που του προτείνουν προβλέπει πάγια ετήσια αποζημίωση στα 3,5 εκατ. €, αλλά και -εφικτά- μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων που φτάνουν στις 500.000 € ανά σεζόν. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε ότι η κάθε του συμμετοχή με τη φανέλα της Γαλατά θα του αποφέρει επιπλέον 10.000 €. Οι δύο ομάδες συζητούν για δανεισμό του για διάστημα 1,5 χρόνου, έως το καλοκαίρι του 2020 δηλαδή.

Σήμερα-αύριο αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού, ώστε αν δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο ή απρόοπτο της “τελευταίας στιγμής” να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν ευσταθούν τα σενάρια που θέλουν τον πρώην “ερυθρόλευκο” στράικερ να επιστρέφει στον Πειραιά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ