Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έφυγε ο Ρονάλντο από τη Ρεάλ

Η ισπανική εφημερίδα «El Mundo» αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ήδη από τον Μάιο του 2017, είχε αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα, τα μπλεξίματα που είχε ο Πορτογάλο σούπερ σταρ με την ισπανική εφορία, τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει τη «Βασίλισσα»!

Ήταν οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή η αφορμή ή η αιτία; Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, όταν «έσκασε» το θέμα, ο Ρονάλντο συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο σπίτι του παρουσία του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν έξαλλος και ζητούσε από τον ατζέντη και τους συνεργάτες του να λύσουν το θέμα με την εφορία, λέγοντάς τους ότι ο ίδιος ουδέποτε είχε δώσει εντολή για απόκρυψη εισοδημάτων.

Κατόπιν, ο 33χρονος διεθνής άσος ζήτησε από τη διοίκηση των «μερένχες» να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αύξηση των αποδοχών του και εκδήλωσε το αίτημα να πληρώσει ο σύλλογος κάποια από τα χρωστούμενα στις αρμόδιες οικονομικές αρχές. Επίσης, θεωρούσε ότι δεν είναι δυνατόν να λαμβάνει λιγότερα χρήματα από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.

Αυτή η υπόθεση δεν έβγαινε από το μυαλό του CR7, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Μουρμούριζε συνέχεια μέσα στα αποδυτήρια, υποχρεώνοντας τον Ζινεντίν Ζιντάν να απευθυνθεί στη διοίκηση και να πει απελπισμένος: «Λύστε το θέμα με τον Κριστιάνο με κάθε κόστος. Δεν μιλάει για τίποτα άλλο στα αποδυτήρια, είναι ανυπόφορο»!

Τελικά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ… ένιψε τας χείρας του, ο Γάλλος προπονητής ήταν αυτός που έφυγε πρώτος, μόλις μερικές ώρες μετά τον τελικό του Champions League στο Κίεβο και μερικές εβδομάδες αργότερα, τον δρόμο της εξόδου από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ακολούθησε και ο Ρονάλντο.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ