Προσφυγή του Λάζαρου κατά της ΑΕΚ – Τι λένε οι δύο πλευρές

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προχώρησε σε κατάθεση νέας προσφυγής κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία και πρόκειται να εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα (1/10) και ενώ ήδη για τις 9 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης των κιτρινόμαυρων κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η προσφυγή αυτή του Έλληνα εξτρέμ έχει να κάνει με τα χρήματα που αντιστοιχούν στο πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την πρώην ομάδα του για τη δήλωσή του περί απειλών, τα οποία του είχαν παρακρατηθεί στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που είναι σε εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με πηγές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία προσφυγή που έχει κατατεθεί από την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου προ περίπου δύο εβδομάδων και σήμερα προσδιορίστηκε, με την τύχη της να κρίνεται από την τύχη που θα έχει η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την εκδίκασή της από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όσον αφορά στην πλευρά του 31χρονου διεθνή άσου του Ολυμπιακού, υποστηρίζει ότι η προσφυγή που κατατέθηκε εκ μέρους του αφορά στο ποσό που φαίνεται να οφείλεται στην εφορία από την Ένωση με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία διαφορά μεταξύ του τακτικού φόρου και της εισφοράς αλληλεγγύης.Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ