Δυσαρέσκεια της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δεν είναι ευχάριστες οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου και του εκπροσώπου της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, που διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης επί αυστριακού εδάφους και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη (28/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέφερε του ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος της FIFA φέρεται να μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ την έντονη ανησυχία της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, η FIFA και η UEFA τάσσονται υπέρ της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας, ενώ δεν τίθεται θέμα να υπάρξει ξανά προσωρινή διοικούσα Επιτροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, υπάρχει πολύ έντονη δυσαρέσκεια για τη μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν έχουν τελεσιδικήσει οι υποθέσεις, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη σε εκκρεμότητα οι ποινές που πρέπει να επιβληθούν.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου φέρεται να πίεσε ζητώντας να επιβληθούν αυστηρές ποινές για τον αγώνα της Τούμπας σε όσους ελέγχονται πειθαρχικά.

Πηγή πληροφοριών: sportfm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ