Μπουρούσης: Παίζουμε για τον ελληνικό λαό

Ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε πως η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του Eurobasket και πως όλα τα μέλη της παίζουν για τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Προετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα για να είμαστε εδώ και ελπίζω να είμαστε όσο το δυνατών σε καλύτερη κατάσταση ώστε να αντιμετωπίσουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εθνική, ο Καρδιτσιώτης σέντερ ανέφερε: «Θα το δείξουμε αύριο και παιχνίδι με το παιχνίδι. Η βελτίωση είναι μέσα από τις καταστάσεις του παιχνιδιού που μπορούν να σου προκύψουν και να προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Όπως και να το κάνουμε, το μπάσκετ πλέον όλοι το γνωρίζουμε, τα pick n roll είναι τα ίδια, τα side pick n roll, τα κεντρικά, τα αμυντικά… Όλα είναι τα ίδια. Οπότε, είναι η διάθεση και το πόσο μπορεί ο καθένας να μπει στην ομάδα και να την βοηθήσει για το καλό της και το καλό της Ελλάδας».

Τέλος, για το αν η Εθνική είναι μια γροθιά, δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε μια γροθιά γιατί η Εθνική ομάδα είναι μια γροθιά. Είναι της χώρας μας, δεν είναι δικιά μας. Δεν είναι του Μπουρούση, δεν είναι του Πρίντεζη, δεν είναι κανενός. Παίζουμε για όλο τον ελληνικό λαό».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ