• Ελεύθεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

  6:29 μμ, Παρασκευή 15 Ιουν 2012 6:29 μμ, Παρασκευή 15 Ιουν 2012

  Ξεκίνησαν το πρωί και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι απολογίες των συνολικά 34 κατηγορουμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν κατά την προ ημερών αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

  Σήμερα, πρώτη μέρα της διαδικασίας, απολογήθηκαν δέκα εκ των συλληφθέντων. Απ' αυτούς οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, ενώ ένας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Στους εννέα που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους, ενώ, σε δύο εξ αυτών επιβλήθηκε επιπλέον ο όρος της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.

  Ο μοναδικός που κατά τη σημερινή μαραθώνια διαδικασία πήρε το δρόμο προς τις φυλακές αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι τοξικομανής αλλά δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

  Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων, οι οποίοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν αδικήματα που συνδέονται με επιθέσεις σε βάρος φιλάθλων αντίπαλων ομάδων και αστυνομικών, ληστεία, εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παραβάσεις σχετικές με το νόμο περί όπλων, αναμένεται να γίνουν αύριο και τη Δευτέρα.

  Πηγή ΑΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα