Στον αέρα ο τρίτος τελικός

Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του τρίτου τελικού της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή. Και αυτό γιατί οι υπάλληλοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας για οφειλόμενους μισθούς και μάλιστα επιμένουν σε αυτή τους την απόφαση και μετά τη συνάντηση που είχαν με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού.

Ο Πάνος Μπιτσαξής υποσχέθηκε ότι θα καταβληθούν τα χρωστούμενα, όμως η αντιπροσωπεία των εργαζομένων δεν πείσθηκε και έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Παρ’ όλα αυτά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το πρόβλημα θα λυθεί και ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΣΕΦ:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη ) στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και του Γ.Γ.Α. , παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ. κ. Αθ. Τερζή και του Αν. Συντονιστή κ. Ι. Αξαρλή, ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, υποσχέθηκε προφορικά, ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ., οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εμμένουμε στην απόφασή μας, για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ