Ο Γκάλο στους Βραζιλιάνους: Δύσκολο να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα – Στόχος το Κύπελλο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γκάλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «GloboEsporte», ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε εξαιρετικές τις συνθήκες στην «Ένωση».

Αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Παραδέχθηκε ότι είναι ανέφικτο να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα και έθεσε ως στόχο την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάλο

Για τις συνθήκες στην ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλά εδώ. Ο σύλλογος είναι καλός, η πόλη το ίδιο και είναι πολύ σημαντικά αυτά για μένα και την οικογένειά μου. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κερδίσει τίτλους και να γίνει η ΑΕΚ που ήταν μερικά χρόνια πριν. Μετά την πτώση της στην Γ’ Εθνική ο σύλλογος μπήκε στο… ψυγείο. Αλλά την περασμένη χρονιά κερδίσαμε το Κύπελλο και πήραμε πίσω λίγη από την παλιά αίγλη της ομάδας».

Για τους φετινούς στόχους: «Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο κύριος στόχος. Όμως τώρα το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη κάποιους βαθμούς μπροστά. Όμως το Κύπελλο είναι ακόμη ανοιχτό και είναι ο στόχος μας».

Για το σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Δεν ξέρω. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Σήμερα είμαι εδώ, αλλά όταν ανοίγεται μια πόρτα δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Η επιθυμία μου είναι να παίξω στην ΑΕΚ άλλα δυο χρόνια και στη συνέχεια να αναλύσουμε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός μου. Επίσης, εξαρτάται πως θα είμαι και σωματικά τότε. Θα προσπαθήσω να είμαι καλά, με καλή φυσική κατάσταση και να παίξω για πολλά χρόνια ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά επεισόδια μετά τον αγώνα ΠΑΟ–ΑΕΚ: Τρεις συλλήψεις, ένας τραυματίας και βροχή από μολότοφ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Γκάλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ