Με νέα πρόσωπα για το «διπλό» ο Ατρόμητος

Με την αναμέτρηση Κέρκυρα – Ατρόμητος στις 15:00 συνεχίζεται η 1η –εξ αναβολής- αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα με τις προηγούμενες να καταγράφονται όλες στο γήπεδό τους με  κοινό σκορ το 2-0 αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τις ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Βέροια.

Για τους «Φαίακες», ο Νίκιτς επανέρχεται έπειτα από καιρό και διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Ντιόγκο Ζορντάο αποθεραπεύτηκε έπειτα από 2.5 μήνες. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Παρελθόν αποτελούν οι Χιντζίδης, Αρναρέλλης οι οποίοι βρίσκονταν εκτός πλάνων.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Σιόντης, Σπίνουλας, Tουράμ, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλος, Eπστάιν, Ζαραδούκας, Γεωργίου, Aντιλέχου, Nίκιτς, Ντιόγκο.

Ο Ατρόμητος αναζητά το έκτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Με τον Λε Ταλέκ να επανέρχεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο πολύτιμος κεντρικός χαφ Ούμπιντες που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ υπό παραχώρηση βρίσκονται οι Δ. Παπαδόπουλος, Στόιτσεφ και Γροντής. Για ντεμπούτο ετοιμάζονται οι νεοφερμένοι Κυριακίδης, Πλατέλλας που έμειναν ελεύθεροι από Ηρακλή και ΑΕΚ αντίστοιχα προσφέροντας επιπλέον λύσεις στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σταθερά εκτός παραμένει ο Ντιγκινί που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Κορακάκης για τον Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπίτολο, Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο, Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Πλατέλλας, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Κατράνης, Γκουγκούδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Κέρκυρα – Ατρόμητος εδώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ