ΒΙΝΤΕΟ-Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για όλα στο Real Mundial

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για όλα στο Real Mundial

 

Φερνάντο Σάντος. Ο παθιασμένος προπονητής που οδηγεί την Εθνική ομάδα σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση: Στα τελικά του… απόλυτου Μουντιάλ, του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας μίλησε στο REAL Mundial για πολλά… Και δεν αρνήθηκε να εξηγήσει στον Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο και τον Κωνσταντίνο Παραμυθιώτη τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και λειτουργεί και όσον αφορά στα κριτήρια της επιλογής των 23 ποδοσφαιριστών που παίρνει μαζί του στο Αρακαζού αλλά και όσον αφορά στην ανάλυση των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 

Ο Φερνάντο Σάντος… αποκαλύπτεται λοιπόν! Απολαύστε τον!

 

-Ποια είναι η δική σας προετοιμασία ενόψει του Μουντιάλ;

«Εδώ και 2-3 μήνες βρισκόμαστε σε φουλ ρυθμούς για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε όλους τους τομείς, με τους οποίους έχουμε επιφορτιστεί. Με το που μάθαμε τους αντιπάλους τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε ξεκινήσαμε να αναλύσουμε τις ομάδες με video, αλλά και με κάποια ταξίδια που κάναμε για δούμε από κοντά κάποια φιλικά των ομάδων αυτών. Οπότε έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιόν του κάθε αντιπάλου και συλλογικά, ως ομάδα δηλαδή, αλλά και ατομικά, για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Τώρα με τα τελευταία φιλικά που θα κάνουν θα δούμε και την τρέχουσα κατάστασή τους».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ