Αλβέρτης: Πάθος και ομαδικότητα για το 2-2

Αλβέρτης: Πάθος και ομαδικότητα για το 2-2

Πάθος και ομαδικότητα ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, της τέταρτης για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο», επισήμανε ο προπονητής των «πρασίνων» και εξήγησε ότι: «Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Και πας πάντα για το επόμενο». «Κάναμε το 2-1 και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το 2-2», τόνισε ο «Φράνκι». «Αυτός είναι ο στόχος μας και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην Μόσχα για την πρόκριση».

«Ξέρουμε και οι δύο τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας», σχολίασε, επίσης, ο Αλβέρτης και υπογράμμισε ότι :«Αυτό που θέλουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και να το θέλουμε περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηριχθούμε κατά πρώτο στο ομαδικό μας παιχνίδι, στο πάθος που έχουμε δείξει αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν την ίδια στιγμή βγουν μπροστά και οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας ακόμα καλύτερα».

«Δεν υπάρχουν μυστικά για την νίκη», ξεκαθάρισε ο κόουτς του Παναθηναϊκού και παρατήρησε ότι: «Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση για να κερδίσουμε. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Όσο κουρασμένοι είμαστε εμείς, το ίδιο κουρασμένοι θα είναι και οι αντίπαλοί μας και όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να επιδείξουμε την απαιτούμε αυτοσυγκέντρωση και όλα… έρχονται».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ