Διαμαντίδης: Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Διαμαντίδης: Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

«Είμαστε χαρούμενοι, αλλά συνεχίζουμε, η σεζόν είναι μεγάλη», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την κατάκτηση από τον Παναθηναϊκό του πρώτου τίτλου της φετινής σεζόν, του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό ο στόχος είναι να κατακτάς τίτλους και νίκες», σχολίασε αρχικά ο ηγέτης των «πρασίνων» και εξήγησε ότι: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Θα τον χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά για τις δύο υπόλοιπες διοργανώσεις».

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, που είναι το δυνατό σημείο μας, ενώ ο Άρης είχε καλές επιλογές», είπε για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαμαντίδης.

«Στο δεύτερο βελτιώσαμε άμυνα, πήραμε διαφορά και πήραμε το παιχνίδι», επισήμανε ο «Τρισδιάστατος». «Δεν είναι καλός ή κακός οιωνός για την συνέχεια της χρονιάς», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Διαμαντίδης.

«Ο τελικός τελείωσε. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά συνεχίζουμε. Είναι μεγάλη η χρονιά, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Από αύριο θα συγκεντρωθούμε σε άλλες δύο διοργανώσεις».

«Να έχουμε υγεία και όλα καλά», ήταν ο επίλογος των δηλώσεων του αρχηγού των «πρασίνων».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ