Σκόνδρας: Στα ίσια τον Ολυμπιακό

Σκόνδρας: Στα ίσια τον Ολυμπιακό

Αισιόδοξος πως αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός στα επόμενα δύο ματς θα έρθει η πρόκριση, εμφανίστηκε ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» Γιάννης Σκόνδρας που για το ντέρμπι επισήμανε πως θα πάνε να παίξουν στα ίσια τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει από σήμερα. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλύτεροι και μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν προωθηθήκαμε πολύ γιατί γνωρίζαμε πως η Μακάμπι έχει επικίνδυνους παίκτες και αρκετά γρήγορους από τα άκρα που μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα».

Για την συνέχεια και τον αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί: «Θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί στα δυο επόμενα παιχνίδια που έχουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς η πρόκριση έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να πάμε εκεί σοβαροί και να έχουμε θάρρος καθώς είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πάθος και πολύ προσοχή στα πρώτα λεπτά. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε εκεί να παίξουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ