ΦΩΤΟ-Η 11χρονη που έκανε τον Γκαρσία να δακρύσει

ΦΩΤΟ-Η 11χρονη που έκανε τον Γκαρσία να δακρύσει

Συγκλονίζει η συγκινητική ιστορία του 11χρονου κοριτσιού που είχε ως όνειρο να γνωρίσει το είδωλό της, τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ανυπολόγιστη η αξία της στιγμής που βλέπεις – ανήμπορος να το πιστέψεις – το όνειρο μιας ζωής να αποκτά μορφή, να υλοποιείται. Η μικρή Θεοδώρα κοιμόταν και ξυπνούσε με μια επιθυμία. Απλή. Να γνωρίσει το είδωλό της, τον Πάμπλο Γκαρσία και να βγει μια φωτογραφία μαζί του.

Κάτι τόσο μικρό και για κάποιους ασήμαντο, ήταν για εκείνη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Κι αυτό δεν άλλαξε, όταν η ζωή του 11χρονου κοριτσιού ταρακουνήθηκε από το σοκ που προκαλεί ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Η Θεοδώρα διαγνώστηκε με όγκο στο συκώτι και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μπορεί να κρίνουν το μέλλον της.

Με την ψυχολογία στο μηδέν και την εικόνα της Τούμπας, την οποία δεν κατάφερε να επισκεφτεί, να δεσπόζει από το μπαλκόνι και να κυριαρχεί στις θολές σκέψεις της, η μικρή Θεοδώρα ένα πράγμα εξακολουθούσε να θέλει σαν τρελή. Να γνωρίσει τον Πάμπλο Γκαρσία και να βγει μια φωτογραφία μαζί του.

 

Η οικογένειά της απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάει ο Πάμπλο Γκαρσία να δει τη μικρή, αφού το αντίθετο δεν κατέστη δυνατό. Μια τέτοια κίνηση – σύμφωνα με τους γιατρούς – θα ήταν κομβικής σημασίας για την εύθραυστη ψυχολογία της μικρής, αλλά και της μητέρας της, της Ρίας.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα και μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12/09) βρέθηκε στο Ιπποκράτειο και συνάντησε τη Θεοδώρα. H ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ήταν συγκινητική. Τόσο η μικρή, όσο και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ