Γκάλης: “Μόνο στη γέννηση της κόρης μου ένιωσα έτσι”

 Γκάλης: “Μόνο στη γέννηση της κόρης μου ένιωσα έτσι”

Ο Νίκος Γκάλης εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το φιλικό προς τιμήν του και είπε πως μόνο στη γέννηση της κόρης του ένιωσε έτσι.  

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή να κρεμάει τη φανέλα του η αγαπημένη του ομάδα ψηλά, στην οροφή. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ, κανείς δεν μπορεί να διακριθεί μόνος του. Ευχαριστώ συμπαίκτες, προπονητές και τη διοίκηση του Άρη. Πιο πολύ από όλους μας έδωσε φτερά ο κόσμος μας» είπε ο Νίκος Γκάλης λίγο πριν κάνει το τζάμπολ στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του.

Ο Νίκος Γκάλης στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Nova. «Μπορούμε να κάνουμε ξανά τον Άρη μας μεγάλο. Τα νέα παιδιά πρέπει να δίνουν και την ψυχή τους γι’ αυτό που κάνουν. Η Ελλάδα έχει ταλέντο, έχει παίκτες και πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Όσο για το τι θα πει στην κόρη του όταν μεγαλώσει ο Γκάλης είπε πως «είναι εύκολο να μάθει τι ήταν ο πατέρας της πλέον με την τεχνολογία»

Σε ερώτηση για το ποιο ματς θα έβλεπε ξανά σήμερα απάντησε πως «πολλά. Όταν βλέπεις τέτοια ματς συγκινείσαι. Είναι σαν να βλέπεις τα παιδιά σου σε φωτογραφία και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο. Μεγάλες στιγμές με Άρη και Εθνική».

Ο Νίκος Γκάλης ρωτήθηκε γιατί δεν εμφανίζεται συχνά στα γήπεδα και απάντησε πως «δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά μετά από τόσα χρόνια έχεις κουραστεί και δεν είναι εύκολο».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ