Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Μέσι…

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Μέσι…

Ο Τίτο Βιλανόβα ξεκαθάρισε πως ο Μέσι δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει κόντρα στην Μπάγερν, εκτός και αν στο τέλος του ματς υπήρχαν πιθανότητες πρόκρισης με αποτέλεσμα να έπαιρνε το ρίσκο με τον Αργεντινό.

«Ο Μέσι ένιωσε καλά και γι’ αυτό έπαιξε απέναντι στην Μπιλμπάο. Στο τέλος του αγώνα είχε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν είναι τραυματίας, αλλά θα μπορούσε να τραυματιστεί αν αγωνιζόταν σήμερα. Αν είχαμε πιθανότητες πρόκρισης στο τέλος, θα παίρναμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν ελπίδες, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του», ήταν η εξήγηση του Βιλανόβα για τη μη χρησιμοποίηση του Μέσι στο ματς.

Όσον αφορά το ματς και για τις αλλαγές που θα χρειαστεί η Μπαρτσελόνα ο τεχνικός των Καταλανών είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπάγερν για την πρόκριση. Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς και πέρασε δίκαια στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του. Οι αντίπαλοί μας ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών όλων τη σεζόν και σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο όλα παίζουν ρόλο. Κάθε ομάδα χρειάζεται αλλαγές. Όμως πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε ένα δυνατό ρόστερ. Δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές. Αν κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και με την επιστροφή των τραυματιών θα είμαστε καλά».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ