Τελειώνει και Ρότσα ο Αλαφούζος;

Τελειώνει και Ρότσα ο Αλαφούζος;

 

 

Τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα που διαφοροποιούνταν από τη θέση του Γιάννη Αλαφούζου για «σκληρή» γραμμή. Μάλιστα ο Ρότσα κλήθηκε εκτάκτως από τον Αλαφούζο για συνάντηση αύριο όπου θα του ζητηθούν εξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Ρότσα και να αλλάξει για δεύτερη φορά προπονητή ο Παναθηναϊκός μέσα σε διάστημα ενός μήνα! Ο Αλαφούζος ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τις δηλώσεις του Ρότσα.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρχε έκπληξη για τις δηλώσεις του κυρίου Ρότσα, που δεν κινούνται στο περιεχόμενο της συνάντησής του με τον κ. Αλαφούζο την Δευτέρα. Έγιναν δε ενώ εκκρεμούσε νέα συνάντησή τους την Παρασκευή προκειμένου να συζητηθούν εκεί όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Πάντως μετά την αρχική ανεπίσημη θέση της διοίκησης και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, υπήρξε διευκρίνιση σε ηπιότερους τόνους. Ότι ο Αλαφούζος μίλησε τηλεφωνικά απόψε με τον Ρότσα, ο οποίος φάνηκε να έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου και πως πρόθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού από την αυριανή τους συνάντηση είναι να βγει μια κοινή γραμμή και να συνεχιστεί η συνεργασία!

Βέβαια πλέον το θέμα είναι ηθικό για τον ίδιο τον Ρότσα, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ανεπίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ