• Ρότσα: Αναλαμβάνω την ευθύνη

  11:26 μμ, Κυριακή 16 Δεκ 2012 11:26 μμ, Κυριακή 16 Δεκ 2012

  Ρότσα: Αναλαμβάνω την ευθύνη

  Κανείς δεν θα περίμενε κάτι διαφορετικό από τον Χουάν Ρότσα από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στη Βέροια. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέλαβε τις ευθύνες του για την «εφιαλτική βραδιά» όπως χαρακτήρισε την αποψινή για τους πράσινους.

  «Η Βέροια ήταν πάρα πολύ καλή. Το αποτέλεσμα ήτα δίκαιο. Ήταν μια εφιαλτική βραδιά για μας. Όπως παίρνω τα εύσημα για τα καλά παιχνίδια, αναλαμβάνω τις ευθύνες για τη σημερινή πολύ κακή παρουσία. Ήμασταν πολύ κατώτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η Βέροια κέρδισε δίκαια γιατί δεν αντιδράσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο Ρότσα.

  Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ρωτήθηκε την άποψη του για τον Φαϊζάλ. Και φυσικά ασχολήθηκε μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. «Είναι ένα κομμάτι που δεν έχουμε καμία σχέση. Εμείς δουλεύουμε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα άλλα είναι εκτός και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό. Κάναμε κάποια βήματα μπροστά και σήμερα ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Δεν είχαμε κανένα στοιχείο που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Καλή κυκλοφορία, πίεση στη μπάλα, χώρους. Σήμερα χάθηκαν. Η Βέροια ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου. Ήταν 25 μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για την εμφάνιση. Εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες για την εφιαλτική βραδιά. Δεν μένουμε εκεί. Το ποδόσφαιρο έχει χαρές και λύπες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να βγάλουμε άλλοθι γιατί θα μειώσουμε και την παρουσία της Βέροιας. Ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

  Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, ο Ρότσα μίλησε για τις βάσεις που έχουν μπει. «Θέλω να πιστεύω ότι κάναμε κακή παρένθεση. Ήμασταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο σήμερα και όταν δεν είσαι ανταγωνιστικός έρχονται μέρες που ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εσένα και δεν μπορείς να αντιδράσεις. Για μας είναι ένα μάθημα. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάμε από τα καλά στοιχεία που είχαμε έως τώρα. Πολλές φορές στην Ελλάδα είναι μαύρο ή άσπρο. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα γιατί κάθε τρεις- τέσσερις μέρες σου δίνει μια ευκαιρία. Γυρίσαμε πίσω αλλά οι βάσεις υπάρχουν. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να γίνει όπως ήταν στο παρελθόν», κατέληξε.

  ΠΗΓΗ:pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα