Τα ζώδια σήμερα

ΚριόςΗ  ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά υπόσταση και δεν θυμίζει τους φανταστικούς φίλους  της παιδικής σου ηλικίας. Σήμερα λοιπόν  φόρα τα καλά σου, τα αρώματα σου  και βάλε καλές κουβέντες στο στόμα σου. Λόγια που ξεκινούν από την καρδιά.  Και να θυμάσαι  όταν θες να πλησιάζεις το προσφιλές πρόσωπο, μην το σπρώχνεις άγαρμπα μακριά. Βάλε πάλι το παιχνίδι της σαγήνης στην πρίζα. Παίξε με τον γοητευτικό σου εαυτό και άφησε κατά μέρος της ξινίλες και τα «ναι μεν αλλά».

ΤαύροςΝιώθεις ότι  όλα πάλι είναι ανοιχτά το ίδιο και η διάθεση σου έχει πάλι ανοίξει σαν παράθυρο διάπλατα να μπει ήλιος και φως. Το μόνο σκοτεινό σημείο είναι το παρελθόν σου  όσο το αφήνεις στην ησυχία του τόσο πιο ήσυχος μένεις και εσύ.  Άφησε πια τον Ταυρομάχο και εκείνο το αιματηρό παρελθόν  σου. Γιατί να έχεις τόσο μεγάλη έλξη για το παράλογο;

ΔίδυμοςΕίσαι πάλι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Όχι μόνο μοιράζεις τα φύλλα  της τράπουλας αλλά καταφέρνεις και βάζεις τους δικούς σου κανόνες στο παιχνίδι. Μια χαρά φίλτατε Δίδυμε. Αρκεί να θυμάσαι να κρατάς ένα κάποιο μέτρο γιατί στις δοσολογίες μας τα χαλάς και εκεί που οι προσδοκίες φουντώνουν αδειάζουν πριν το καταλάβεις.

ΚαρκίνοςΘέλεις να κάνεις ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση μα δειλιάζεις. Φοβάσαι ότι αν επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου οι άλλοι μπορεί να τις χλευάσουν  ή να μην σε πάρουν στα σοβαρά. Και έτσι ενώ έχεις τις σωστές λέξεις μέσα στο στόμα σου την  τελευταία στιγμή τις κάνεις γαργάρα και  σε πιάνουμε να μιλάς  περί ανέμων και υδάτων. Και όμως η μέρα ευνοεί αυτές τις «τολμηρές» συζητήσεις και αυτός ο Καρκίνος που δεν θα φοβηθεί να εκτεθεί θα βγει κερδισμένος.ΛέωνΤο εξάγωνο Ερμή- Πλούτωνα κάνει τα λόγια σου να έχουν μεγάλη βαρύτητα για αυτό φρόντισε πριν πεις κάτι να βουτάς πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό σου, γιατί αυτή η πολυλογού η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό σου και μπορεί να εκτεθείς με το καλημέρα. Αν πάντως κάτι δεν βγαίνει άστο να  πέσει κάτω και μην το παρακουράζεις. Τουλάχιστον προσπάθησες, δεν χρειάζεται άλλη πίεση γιατί θα έχεις το ανάποδο αποτέλεσμα.

Παρθένος:

Ο Ερμής σήμερα δημιουργεί εξάγωνο με τον Δια και τον Πλούτωνα  και είναι ιδανική μέρα για να τα πεις όλα έτσι όπως αισθάνεσαι. Πες τα Χρυσόστομε λοιπόν και μην χάνεις  χρόνο! Τόσο καιρό μάζευες τα λόγια σου και προσπαθούσες να σκεφτείς τις κατάλληλες λέξει σήμερα όσο πιο χύμα τα πεις, τόσο πιο καλά θα είναι αφού έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα και μια λάμψη και γοητεία που είχες να την δεις από τον  καιρό του Νώε.ΖυγόςΕπιτέλους να και ένα σαββατοκύριακο που δεν θέλεις να καθίσεις με σταυρωμένα τα χέρια και με ντεμί – κατάθλιψη στον καναπέ. Έχεις πάλι όρεξη να βγεις και σαν την μάγια την μέλισσα να γυρνάς από λουλουδάκι σε λουλουδάκι. Αγαθές οι προθέσεις σου και τρισχαριτωμένες αλλά πρόσεξε μην σε καταλάβει η κυρά σου και σου ανοίξει με τον πλάστη το κεφάλι. Πάντως η μέρα είναι ιδανική για μπλα μπλά.ΣκορπιόςΟ Ερμής σήμερα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα  ανάβει στα κόκκινα το πάθος σου και κάνει την υπομονή να υποχωρεί σιγά σιγά. Δεν αποκλείεται να γίνουν αποκαλύψεις. Δεν αποκλείεται να αφήσεις πίσω τον συμβιβασμό και να βαδίσεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.ΤοξότηςΚάνε ένα break από τα άγχη σου, τα οικονομικά προβλήματα, τις στενάχωρες σκέψεις γύρω από τη δουλεία και τα αδιέξοδα που έχεις κυρίως εσύ θέσει στον εαυτό σου. Κάνε σήμερα ένα δημιουργικό διάλειμμα επιλέγοντας  τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Αλήθεια έχεις σκεφτεί τι σε κάνει πραγματικά  χαρούμενο; Ποσό καιρό έχει να συνδεθείς ουσιαστικά με τον εαυτό και την εσωτερική σου φωνή;ΑιγόκερωςΙδανική σήμερα η μέρα για να χτυπήσεις τη γροθιά σου στο τραπέζι και να επιβάλεις ακόμα και  αν χρειαστεί την άποψη σου. Καλή η δημοκρατία αλλά βαρέθηκες να δίνεις εύσημα  στο παράλογο. Μετά από καιρό αρπάζεις ξανά αποφασιστικά το τιμόνι και δεν σε νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Κατάλληλη  η αποψινή νύχτα για να έρθεις με τρόπο τρυφερό κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς. Να  πάρεις και να δώσεις συναίσθημα και σιγουριά.ΥδροχόοςΒρες ένα ήσυχο μέρος, βρες χρόνο και αφιέρωσε τον στον εαυτό σου. Κάθισε αναπαυτικά και βυθίσου μέσα σου. Άλλοι το λένε χαλάρωση άλλοι διαλογισμό. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμηθείς ποιος είσαι και που  ήθελες να πας. Έχεις χαθεί μέσα στην εργασιακή κρεατομηχανή, μέσα στη σχέση που τρώει λίγο τις αντοχές σου. Τώρα που θα τα σκεφτείς όλα ψύχραιμα θα ξέρεις και τι πρέπει να  κάνεις.ΙχθύςΣήμερα μπορείς πάλι να πουλήσεις  τον εαυτό σου εντυπωσιακά καλά. Ενώ είσαι μαρίδα, σε αγοράζουν για μπαρμπούνι, και αυτή η αναβάθμιση κάνει τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα. Από την άλλη είχες καιρό να την «ακούσεις» και την χρειάζεσαι αυτή την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση. Καλά το πας αρκεί να μην μας φλομώσεις σε προτάσεις που ξεκινούν με το «εγώ» μπροστά. Πηγή: lifo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ