Περιφορά επιταφίου μέσω… ραδιοφώνου λόγω έλλειψης παπά – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Από το ραδιόφωνο άκουσαν τη λειτουργία του Επιταφίου οι κάτοικοι στην Άνω Βούταινα Μεσσηνίας, καθώς καταγγέλλουν στο enikos.gr ότι η Μητρόπολη Μεσσηνίας για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν τους στέλνει ιερέα.

Μέσω του enikos.gr στέλνουν τις ευχές τους και απευθύνουν έκκληση στη Μητρόπολη να τους στείλει ιερέα για να τελεί τη θεία λειτουργία, καθώς και εφέτος έμειναν χωρίς Επιτάφιο και ακολουθία.

Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.