Ο Στιβ Τζομπς ετοίμαζε «χτύπημα» στην Google;

Ο Στιβ Τζομπς ετοίμαζε «χτύπημα» στην Google;

O Αβραάμ Μίλερ, πρώην στέλεχος της Intel, έφερε στη δημοσιότητα μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον Στιβ Τζομπς, σύμφωνα με την οποία λίγο πριν από τον θάνατο του σχεδίαζε ένα άκρως μυστικό project για να «χτυπήσει» τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Όπως αναφέρει ο Μίλερ, για το Found -έτσι ονόμαζε το συγκεκριμένο project- γνώριζαν συνολικά λιγότεροι από τέσσερις ανθρώπους, κανένας εκ των οποίων δεν ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

O λόγος που τον ώθησε στην απόφαση αυτή ήταν ότι ένιωθε προδομένος από τον Έρικ Σμίτ που αποχώρησε από την Apple για να αναλάβει τη θέση του CEO στη Google και επιπλέον ήθελε να απαντήσει με τον τρόπο του στην απόκτηση του ανταγωνιστικού Android από τη Google.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην στέλεχος της Intel, ο Τζομπς είχε εμμονή με το Found  και μάλιστα είχε πιέσει τον Τιμ Κουκ να του υποσχεθεί ότι θα το συνεχίσει και μετά τον θάνατό του. Το πιο συγκλονιστικό όλων όμως είναι ότι ο πρώην CEO της Apple είχε ηχογραφήσει μέρος της παρουσίασης του Found εκτιμώντας ότι θα ανακοινωνόταν το 2015.

ΠΗΓΗ: macuser.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ