Ανησυχία για τα υπαίθρια πάρτι – Γέμισε από κόσμο η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οι πλατείες ξανά γεμάτες. Παρά τις συστάσεις και τις οδηγίες της κυβέρνησης ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες συναθροίσεις σε πλατείες και άλλους χώρους καθώς ο συνωστισμός ευνοεί τη μετάδοση και διασπορά του κορονοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που τις αψηφούν. Φαινόμενα όπως εκείνα στην Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά, αλλά και σε άλλες πολλές πόλεις της επαρχίας συνεχίζονται. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. ήταν γεμάτη από κόσμο, χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Στο ζήτημα των συγκεντρώσεων σε πλατείες, τις τελευταίες ημέρες μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, αναφέρθηκε και ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Πέμπτης. Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου, αλλά ατομικής ευθύνης. «Ούτε αντίσταση κάνουν, ούτε μαγκιά δείχνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τη δική τους και των δικών τους ανθρώπων. Συμπλήρωσε δε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές και όχι τον κορονοϊό.

Προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος να τιναχθούν όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα στον αέρα και τόνισε ότι «ο κορονοϊός κολλάει εξαιρετικά εύκολα. Είδαμε μόλις χθες πως από έναν άνθρωπο μόνο κόλλησαν άλλοι 10». Το ότι δεν ζήσαμε εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών οφείλεται ότι κινηθήκαμε συντεταγμένα, είπε.«Πετύχαμε τον στόχο μας, δημιουργήσαμε μία γραμμή άμυνας, μην κάνουμε το λάθος και πιστέψουμε ότι έχει κριθεί η μάχη» τόνισε κλείνοντας ο υφυπουργός.

Δείτε τις φωτό:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ