Καρέ-καρέ η εξουδετέρωση ληστή που κρατούσε όμηρο ηλικιωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένοπλος ληστής έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά μέσα σε δευτερόλεπτα που έριξε την άμυνά του. Ο ληστής εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στην πόλη Βαλένσια στα νοτιοανατολικά της Βραζιλίας κρατώντας ένα περίστροφο 38άρι. Μετά τη ληστεία και κρατώντας σε σακίδιο τη λεία του προσπάθησε να διαφύγει αλλά η ιδιοκτήτρια άρχισε να καλεί σε βοήθεια και για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή περνούσε περιπολικό.

Οι δύο αστυνομικοί κατεδίωξαν πεζή τον ληστή που έτρεχε προς την αγορά. Ωστόσο, για να γλυτώσει πήρε όμηρο μια 83χρονη γυναίκα που περνούσε δίπλα του ανυποψίαστη και την κράτησε ασπίδα μπροστά του για να πείσει τους αστυνομικούς να κατεβάσουν τα προτεταμένα όπλα τους.

Ο δράστης παρατήρησε ακόμη έναν αστυνομικό να πλησιάζει από αντίθετη κατεύθυνση. Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να διαφύγει αλλά η γυναίκα που κρατούσε όμηρο, σκόνταψε κι έπεσε κι έτσι βρήκαν την ευκαιρία οι αστυνομικοί να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί λένε ότι ο δράστης αντιλαμβανόμενος ότι χάνει την προστασία του πυροβόλησε εναντίον τους κι εκείνοι απάντησαν ως αυτοάμυνα.

Το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ