Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι σε συρμό του Προαστιακού, με κατεύθυνση το Κιάτο, λίγο πριν από τη στάση “Ασπρόπυργος”, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Σε ποιες περιοχές θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα
Οι αθλητικές εφημερίδες 2/2/2026
Οι πολιτικές εφημερίδες 2/2/2026
Εφημερεύοντα φαρμακεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (2/2)
ENIKOS NETWORK
Γελάτε, κλαίτε ή ανοίγει η μύτη σας μετά τον οργασμό – Πού οφείλεται, σύμφωνα με μελέτη;