Ζωγράφου: Τι δηλώνει ο δημοσιογράφος που ο γιος του είχε απαχθεί από τον 30χρονο Αλβανό

Νέες πληροφορίες για τον 30χρονο Αλβανό που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την ανθυπαστυνόμο στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό κατηγορείται ότι το Μάιο του 2019, απήγαγε τον 17χρονο γιο δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος, Μάκης Παπαδάτος ξαναθυμήθηκε όσα τραγικά έγιναν εκείνο το βράδυ της απαγωγής του γιου του, πριν από τρία χρόνια.

Ο 30χρονος κακοποιός με την συμμορία του είχαν βάλει τον γιο του σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, του είχαν πάρει τα κλειδιά και είχαν μπει στο σπίτι της οικογένειας στο Παγκράτι, χτυπώντας ανελέητα τον δημοσιογράφο, την γυναίκα του και τον μικρότερο γιό τους, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι.

«Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά στεκόμαστε δυνατά στα πόδια μας, προκειμένου να διαχειριστούμε και το θέμα που αφορά στην οικογένειά μας, αλλά και σε άλλα θύματα εγκληματικών ενεργειών. Κάνω και εγώ την έρευνά μου, προκειμένου να βοηθήσω το έργο των αστυνομικών Αρχών», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Μάκης Παπαδάτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ