Ζωγράφου: Ενεργή βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ – Εξουδετερώθηκε από τους πυροτεχνουργούς

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. για μία ύποπτη σακούλα που άφησαν άγνωστοι επί της οδού Κοκκινοπούλου, κοντά στην έδρα των ΜΑΤ και πλησίον της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η σακούλα περιείχε ενεργή βόμβα η οποία εξουδετερώθηκε από τους άνδρες των ΤΕΕΜ που έσπευσαν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε τηλεφώνημα στη “Ζούγκλα” και στην “Εφημερίδα των Συντακτών” για τον εκρηκτικό μηχανισμό και δινόταν χρονικό περιθώριο 45 λεπτών μέχρι να εκραγεί.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, στο τηλεφώνημα αναπαρήχθη ηχητικό μήνυμα στο οποίο αναφερόταν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός έχει τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα 220 μέτρα από την πύλη του στρατοπέδου, στην κατεύθυνση προς Ζωγράφου. Ο άγνωστος ζήτησε εκκενωθεί άμεσα η Κοκκινοπούλου, να απομακρυνθούν οι φοιτητές από τα κάγκελα του Μετσόβιου  Πολυτεχνείου και από τα παράθυρα της φοιτητικής εστίας. «Αν κατάλαβες, πες ok» ακούστηκε να λέει κι όταν δεν απάντησε η εργαζόμενη της «Εφ.Συν.» η γραμμή έκλεισε.

Η βόμβα ήταν μόλις 50 μέτρα από σκοπιά με άνδρες των ΜΑΤ.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ