Ζάκυνθος: Η ΦΩΤΟ – ντοκουμέντο με τους εκτελεστές της πρώτης ενέδρας κατά του 54χρονου επιχειρηματία

Λίγες ημέρες μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, μια φωτογραφία των δραστών πίσω από την πρώτη ενέδρας θανάτου κατά του επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η σύζυγός του και να τραυματιστεί ο ίδιος, παρουσίασε το Star.

Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο άτομα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούν κράνος. Τότε ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να σωθεί, όμως οι σφαίρες οδήγησαν στον θάνατο τη σύζυγό του. Για αυτό το «χτύπημα» το θύμα είχε δώσει ονόματα φυσικών και ηθικών αυτουργών, τα οποία υπάρχουν σε πολυσέλιδη μήνυση, η οποία έχει μπει ξανά στο μικροσκόπιο με σκοπό να δώσει στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στους εκτελεστές του.

“Γάζωσαν” τον επιχειρηματία με 19 σφαίρες – Τι είπε ο ιατροδικαστής για την “περίεργη” πορεία της μοιραίας βολίδας

Σύμφωνα, με τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στο ΙΟΝΙΑΝ, το απόγευμα της Δευτέρας, ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποτέλεσμα της νεκροτομής για τη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία. Όπως μεταδίδει το imerazante.gr, πρόκειται για σφαίρα, η οποία εισήλθε στο σώμα του 54χρονου από την κοιλιακή χώρα και αφού έπληξε βασικά ζωτικά όργανα, κατέληξε στο κρανίο. “Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα” είπε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε: “Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας”. Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των εκτελεστών του επιχειρηματία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο νησί βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών το οποίο εξετάζει τόσο τον τόπο του εγκλήματος, όσο και το σημείο όπου οι εκτελεστές εγκατέλειψαν το όχημα και τα δυο καλάσνικοφ, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, πάντως, φαίνεται πως είχε τηλεφωνήσει σε δικό του άνθρωπο μία εβδομάδα πριν από την εκτέλεση, λέγοντας ότι “δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δεν με βλέπω καλά. Θα με σκοτώσουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ