Υψηλά τριγλυκερίδια- Αίτια και επικίνδυνες συνέπειες

Τα τριγλυκερίδια είναι εστέρες λιπαρών οξέων και γλυκερόλης.

Είναι κατεξοχήν η μορφή με την οποία ο οργανισμός αποθηκεύει λίπος στον λιπώδη ιστό, για να το χρησιμοποιήσει σε περιόδους νηστείας.

Η σωστή μέτρηση των τριγλυκεριδίων γίνεται μετά από δωδεκάωρη νηστεία.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Τι πρέπει να προσέχουν το καλοκαίρι όσοι έχουν ακμή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ