Υπόθεση βιασμού 24χρονης – «Έχουν καθυστερήσει οι τοξικολογικές, θα αναζητηθούν ευθύνες» – Τι είπε ο δικηγόρος της

Η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα την οποία αποκάλυψε η ίδια μετά την καταγγελία που έκανε, προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας αναφερόμενος στις τοξικολογικές εξετάσεις είπε στο MEGA ότι «η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε μια σκληρή βία που βίωσε εκείνη τη νύχτα η Γεωργία. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν καθυστερήσει. Είχαμε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι εχτές θα τις είχαμε. Μια ολόκληρη χώρα περιμένει. Μια κοινωνία αγωνιά για αυτό το αποτέλεσμα. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τα κρίσιμα αποτελέσματα. Μόλις έρθουν είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί η βία κατά της Γεωργίας και θα αλλάξει η κατηγορία για να βρεθούν οι ένοχοι εκεί που τους αξίζει, στη φυλακή».

Σύμφωνα με τον κ. Ζιώγα, «όσα έγιναν ή δεν έγιναν κατά την προδικασία, ήδη διερευνώνται από τις αρχές, αν υπάρχουν καθυστερήσεις που θα κρίνουν την υπόθεση, θα αναζητηθούν ευθύνες. Οι καθυστερήσεις που έγιναν δε φαίνεται να μπορούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα».

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, ο δικηγόρος τόνισε ότι «χθες κατάθεσε η Γεωργία συμπληρωματικά, και επιβεβαίωσε την καταγγελία της την αρχική με κάθε λεπτομέρεια, προσκομίζοντας τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα που της έστειλαν. Επιβεβαίωσε, σε συνδυασμό με όσα δείχνουν οι κάμερες του ξενοδοχείου, τις ώρες που μπήκε και βγήκε στο ξενοδοχείο».

«Η Γεωργία βγήκε με το πρόσωπό της άμεσα, πολύ γρήγορα μετά το περιστατικό, ένα μοναδικό παράδειγμα για τέτοια σοβαρά αδικήματα όπως αυτό του βιασμού, και ο κατηγορούμενος κρυμμένος πίσω από την επωνυμία του, την οικονομική του επιφάνεια, βγήκε με σκοτεινό πρόσωπο, καταθέτοντας νομικές απόψεις της πολυτελούς υπεράσπισής του», τόνισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Ζιώγας περιέγραψε ότι «Η Γεωργία επέστρεψε στο ξενοδοχείο, δεν μπορούσε να επιστρέψει στο πάρτι ή στο σπίτι της. Έκλεισε ένα δωμάτιο, το 510, μπήκε στο ασανσέρ για να πάει στο δωμάτιο αυτό. Κάποια στιγμή σταμάτησε το ασανσέρ, βγήκε και έψαχνε να βρει το δωμάτιό της. Την ακολουθούσαν τρεις νεαροί, την παρέσυραν στη σουίτα που έγινε ο βιασμός. Ξύπνησε το πρωί χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της, και αμέσως τηλεφώνησε στον άνθρωπο που την προκάλεσε σε αυτό και άλλα πάρτι. Αυτός ο άνθρωπος κατέθεσε για τη δίωξη με τη μαστροπεία που γίνεται παράλληλα, και νομίζω πως έγινε η σύλληψή του».

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι της Πρωτοχρονιάς φέρνει στο φως της δημοσιότητας του Mega.

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα «401» του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός. Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Το γλέντι έχει ανάψει.
Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές. Στη σουίτα βρίσκεται και η Γεωργία Μπίκα που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ