Υπόθεση Βαλυράκη: Νέα στοιχεία κατέθεσε η οικογένειά του – ΒΙΝΤΕΟ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα απολογηθούν τελικά στον ανακριτή Χαλκίδας, οι δυο ψαράδες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να επιμείνουν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε νέα στοιχεία εναντίον των δύο κατηγορούμενων. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής που έχει διορίσει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη στο πόρισμά του, το οποίο κατατέθηκε στον ανακριτή, καταλήγει ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε τη ζωή του από τα τραύματα της προπέλας του σκάφους των ψαράδων κατά την πτώση του στη θάλασσα, αλλά τα θανατηφόρα χτυπήματα που έφερε σε λαιμό και κεφάλι ήταν από κοντάρι και αιχμηρό εξάρτημα που φέρουν τα καΐκια. Δηλαδή όπως υποστηρίζει η πλευρά Βαλυράκη, ο πρώην υπουργός χτυπήθηκε κατά τον διαπληκτισμό του με τουςε ψαράδες έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Σήφης Βαλυράκης

Η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη έχει καταθέσει επίσης μία φωτογραφία από το λιμάνι της Ερέτριας, όπου την ημέρα του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη φαίνεται το σκάφος των ψαράδων, όμως δίπλα διακρίνεται το αυτοκίνητό τους. Οι δύο ψαράδες στην κατάθεσή τους είχαν πει ότι την ημέρα εκείνη δεν είχαν βγει καθόλου από το σπίτι.

Σήφης Βαλυράκης

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων επιμένουν ότι τα δύο αδέρφια δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση και την ερχόμενη Πέμπτη στον ανακριτή Χαλκίδας θα παρουσιάσουν όλους τους ισχυρισμούς τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ