Ξυλοδαρμός καθηγητή στα ΤΕΦΑΑ – Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη, όπως γνωστοποίησε το θύμα σε ανακοίνωση που απέστειλε στα μέλη ΔΕΠ του ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ. Στην ανακοίνωση ο καθηγητής αναφέρει ότι «θέλω σας πληροφορήσω ότι ο δράστης της εγκληματικής επίθεσης εναντίον μου εντός του χώρου του Πανεπιστημίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη! Αυτό προέκυψε ως αποτέλεσμα των συντονισμένων θεσμικών ενεργειών του Υπουργείου Παιδείας (προσωπικά του Υφυπουργού Παιδείας κ. Άγγελου Συρίγου), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας/Γενική Διεύθυνση Αττικής Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος), της πρυτανείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (δια του πρύτανη Καθηγητή κ. Αθανάσιου Δημόπουλου) και της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ (δια του κοσμήτορα Καθηγητή κ. Νίκου Γελαδά)».

Εν συνεχεία εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του προς όλους, αλλά όπως ανέφερε «ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Παιδείας και Καθηγητή κ. Άγγελο Συρίγο ο οποίος από την πρώτη στιγμή, ως Άνθρωπος και ως “Θεσμικός Ρόλος”, στάθηκε δίπλα μου και με τις θεσμικές του ενέργειες συνετέλεσε καταλυτικά για την διαλεύκανση αυτής της ακατανόητης εγκληματικής ενέργειας εναντίον μου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Να θυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο, ο καθηγητής Αθλητικής Κοινωνιολογίας ξυλοκοπήθηκε από εξωπανεπιστημιακό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ