Χρωστάει ενοίκια η ΝΟΔΕ Ξάνθης

Χρωστάει ενοίκια η ΝΟΔΕ Ξάνθης

Απογοητευμένη από συμπεριφορές μελών της ΝΟΔΕ Ξάνθης, η πρόεδρος της Ν.Ε. Σούλα Ιακωβίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ξάνθη FM100.

Την ίδια στιγμή η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στην Ξάνθη, που μόλις πριν από λίγους μήνες εγκαταστάθηκε στη νέα της έδρα, επί της οδού Ηρώων, φέρεται να οφείλει ενοίκια πολλών μηνών στον ιδιοκτήτη του ακινήτου το οποίο έχει μισθώσει.

«Βεβαίως και υπάρχει θέμα με τα ενοίκια των γραφείων, δεν το κρύβω και δεν το έκρυψα ποτέ και γι΄ αυτό ζητώ τη στήριξη των μελών μας» ανέφερε η κ.Ιακωβίδου και συνέχισε «Από την αρχή που ανέλαβα την προεδρία της ΝΟΔΕ το κόμμα δεν βοήθησε ποτέ οικονομικά, πάντα τα έξοδα τα καλύπταμε εμείς από εδώ. Ήταν πολύ λίγοι αυτοί που βοήθησαν στην αποπληρωμή των ενοικίων».

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησής της από το τιμόνι της ΝΟΔΕ Ξάνθης, αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, αναφέροντας ότι «μετά το συνέδριο θα δω ποιες αλλαγές θα γίνουν και από εκεί και πέρα θα δω κάποια πράγματα. Ότι έχω να πω θα το πω μετά το Συνέδριο, το οποίο είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

 

Πηγή: thrakitoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ