Χωρίς ελέγχους μέσα στο Πάσχα

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 5 και 6 Απριλίου δεν θα λειτουργήσουν τα σφαγεία, δεν θα γίνουν έλεγχοι στην αγορά, καθώς ούτε και εισαγωγές και εξαγωγές τονίζει στο agroschannel ο Πρόεδρος των Γεωτεχνικών κ. Νίκος Κακαβάς με αφορμή την απεργία των Γεωτεχνικών Δ.Υ.Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η μαζική συμμετοχή όλων των Κτηνιάτρων Δ.Υ. στη 48ωρη απεργία στις 5 και στις 6 Απριλίου 2012, είναι επιτακτική ανάγκη, για τη διατήρηση της αξιοπρέπειάς μας ως πολίτες και ως κλάδου, την επιβίωση του Δημόσιου χαρακτήρα μας απέναντι στη Συγκυβέρνηση που απαξιώνει, εξαθλιώνει το Δημόσιο Τομέα και διαλύει κάθε λειτουργική δομή του .

Οι Κτηνίατροι Δ.Υ. μαζί με όλους τους Γεωτεχνικούς, διεκδικούμε δυναμικά τα δίκαια αιτήματα μας για να ανατρέψουμε το εφιαλτικό παρόν και να αποτρέψουμε το δυσοίωνο μέλλον.

Τις δυσμενέστατες συνέπειες όσο αφορά τη Δημόσια Υγεία και κυρίως την καταρρέουσα οικονομία της χώρας ,ας χρεωθεί η πολιτική ηγεσία που είναι και η μόνη υπεύθυνη, με τις κατευθυνόμενες επιλογές της ,για την ισοπέδωση της Αγροτικής οικονομίας της χώρας.” Πηγή: agroschannel.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ