Ξέσπασε ο γιος του Νότη Μαυρουδή: Δείξτε σεβασμό – Να αποχωρήσουν οι ακροβολισμένοι παπαράτσι

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του κορυφαίου κιθαρίστα και συνθέτη, Νότη Μαυρουδή.

Νότης Μαυρουδής: Προφητικό το τελευταίο μήνυμα του σπουδαίου συνθέτη

Με ανάρτηση που έκανε ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, έγινε γνωστό ότι παπαράτσι και «δημοσιογράφοι» έχουν περικυκλώσει την εξοχική κατοικία του μουσικού συνθέτη για να καταγράψουν τον ανθρώπινο πόνο.

Ο Χάρης Μαυρουδής επισημαίνει επίσης ότι το παιχνίδι του lifestyle  δεν αφορούσε ποτέ τον πατέρα του, ο οποίος συνειδητά είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νότης Μαυρουδής: Έως 2 ετών μεγάλωσα στη φυλακή – Όλα όσα είχε πει στην τελευταία συνέντευξή του

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Μαυρουδή

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Σκοτώθηκε ο Νότης Μαυρουδής – Έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Πήλιο

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ