Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό: Ο δολοφόνος να τιμωρηθεί με την έσχατη των ποινών – ΒΙΝΤΕΟ

Η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό δήλωσε ότι δεν δέχεται τη συγνώμη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του συζύγού της και πως θέλει να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών.

“Ήταν ένας στυγερός δολοφόνος. Είναι ένας αμετανόητος δολοφόνος. Είναι μια καθαρή δολοφονία προμελετημένη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας. Να μην αναπνεύσει αέρα ελευθερίας όσο ζει ποτέ”, είπε μιλώντας στο STAR η κ. Ξένια Φλώρου.

“Ζητάει με δόλια μέσα να γλιτώσει κάποια χρόνια φυλακή, με ψεύτικα χαρτιά να αποδείξει αυτά που τόσα χρόνια ξέραμε. Έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Είχε πλήρη καταλογισμό κατά τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτός θα πάρει την έσχατη των ποινών γιατί μόνο αυτή του αξίζει και τίποτα άλλο. Δεν δέχομαι καμία συγνώμη. Καμία συγνώμη, καμία δικαιολογία. Εμάς μας έχει καταδικάσει στη θλίψη μας, μας έχει φυλακίσει στη θλίψη για την υπόλοιπη ζωή και εμένα και τα παιδιά μου”, σημείωσε η κ. Φλώρου και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι θα ανοίξει την πόρτα και θα ακούσω τα κλειδιά του και θα μπει μέσα να μας αγκαλιάσει και να μας χαιρετήσει όπως έκανε πάντα. Ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος. Όχι μόνο σε εμάς αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Στο μνήμα πάνω γράφουμε τη λέξη δικαιοσύνη. Αυτή περιμένουμε”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ