Ξεσπά η σύζυγος του δικηγόρου στην Πάτρα: Του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο και τον πήραν στον λαιμό τους

Γνωστός δικηγόρος της Πάτρας, που δεν είχε εμβολιαστεί, έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού με τη σύζυγό του να καταγγέλλει πως “τον πήραν στον λαιμό τους” όσοι του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, “αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν”. Η κηδεία του δικηγόρου, πατέρα δύο παιδιών, θα γίνει αύριο. Η σύζυγός του, Χριστίνα, αδυνατεί να πιστέψει ότι έχασε τον άνθρωπό της “άδικα”, από τη στιγμή που υπάρχει το δώρο από την επιστήμη, το εμβόλιο, όπως αναφέρει.

“Αυτοί οι επιτήδειοι έχουν καταφέρει και μέσα από το διαδίκτυο και από παντού να επηρεάσουν πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι το κρίμα. Το κρίμα πρέπει να το έχουν στο λαιμό τους. Γιατί έχουν πάρει ανθρώπους στον λαιμό τους”, αναφέρει η σύζυγος του δικηγόρου στο Mega. Όπως εξηγεί, ο σύζυγός της “φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους”.

Ο δικηγόρος κόλλησε κορονοϊό σε ένα μνημόσυνο. Η σύζυγός του αναφέρει πως το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες. “Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα 40 άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ”.

“Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;”, ξεσπά η σύζυγος του δικηγόρου και στέλνει το μήνυμα: “Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: ‘Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίντε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε’. Εμένα ‘κάηκε’ το σπίτι μου”.

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος

Στο μεταξύ, ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω της ιδιότητάς του και της ειδικής δωσιδικίας, ανέφερε μέσω των social media: “Είπαμε να με μαζέψουν αλλά όχι κι έτσι. Να απολογηθώ για τι πράγμα; Ήρωα με κάνεις και απέδειξα ότι δεν μπορείτε να με αγγίξετε”.

Σύμφωνα με το mega, η δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών και στην περίπτωση που προχωρήσει η δίωξη σε βάρος του, θα δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. “Αφού κάνετε που κάνετε τα εμβόλια, προσέχετε μην είναι και ληγμένα”, επισημαίνει ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ