Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο κελί μου – ΒΙΝΤΕΟ

“Η Ελένη δεν γυρνάει, όποια και να ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στον βαθμό που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών. Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια, όσο ζεις να παραμείνεις μέσα στη φυλακή για να πάρουν και παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνοι που καιροφυλακτούν έξω, να φοβηθούν και να μην τολμήσουν ξανά να αφαιρέσουν με τόσο μαρτυρικό και βίαιο τρόπο μία ανθρώπινη ζωή”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

“Η τιμωρία αυτή δεν είναι παραδειγματική και αμείλικτη… Σε οκτώ χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να επισκεφτούν το υπέροχο νησί τους, τη Ρόδο, και θα είναι μία πρόκληση. Εμένα όμως με καταδίκασαν να ζω σε έναν αιώνιο θάνατο, σε ισόβια δεσμά. Να έχει γίνει το σπίτι μου φυλακή μου και το δωμάτιο κελί μου”, σημείωσε η κ. Τοπαλούδη μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για τη διαδικασία της δίκης η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: “Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ