Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση βιασμού 19χρονης με αναπηρία – Μπλεγμένος ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη – ΒΙΝΤΕΟ

Με εντάσεις ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο, όπου εμπλέκεται ο 21χρονος Αλβανός δολοφόνος και βιαστής της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και ένας 23χρονος Ρομά.

Ο βιασμός της 19χρονης έγινε μόλις 3 μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης με την 19χρονη να περιγράφει στο δικαστήριο τα φρικτά γεγονότα που έζησε.

“Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά. Με χαστούκισε ο 21χρονος 5-6 φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες. Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια μου. Ζαλίστηκα μετά έκανα εμετό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια”, είπε στο δικαστήριο το κορίτσι που για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε χωρίς να κοιτάξει τους κατηγορούμενους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Τοπαλούδη λέγοντας πως όταν το έμαθε, “την είχα συνέχεια στο μυαλό μου”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ