Βρήκε τσάντα με 800 ευρώ σε καφετέρια και την παρέδωσε

Ένα πορτοφόλι με 800 ευρώ βρήκε σε καφετέρια του Διδυμοτείχου μια γυναίκα, πριν από μερικές ημέρες, και παρέδωσε τόσο το πορτοφόλι όσο και το χρηματικό ποσό που περιείχε, στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για την κα Κορομηνά Λουλούδα, που τυγχάνει να είναι και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ για την πράξη της αυτή βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΑ για την πράξη της.

Η τσάντα μαζί με το πορτοφόλι παραδόθηκαν στον κάτοχό της ενώ για το συμβάν ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως “η συνάδελφος βρήκε σε καφετέρια του Διδυμότειχου, τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 800 ευρώ, την οποία και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Η τσάντα παρεδόθη στον κάτοχο της και ο κος Αρχηγός προέβει στην απονομή Ευφήμου Μνείας στη συνάδελφο στις 15 Δεκεμβρίου του 2015. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Σύνδεσμος είναι να δώσουμε με τη σειρά μας τα συγχαρητήρια μας στην κα Κορομηνά, η οποία με την πράξη της αυτή θυμίζει σε όλους μας ότι σημαντικότερο όλων είναι η τιμή μας, ο ανθρωπισμός και το καθήκον κι όχι τα χρήματα.

Αυτές οι πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας. Συγχαρητήρια. Καλή Χρονιά σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τα στελέχη της”.

Πηγή: xanthinea.gr

Διαβάστε επίσης:

Αίσιο τέλος στον απεγκλωβισμό ζευγαριού από τον χιονιά – Κάλεσαν στο 112

Ο κατά φαντασίαν σκιέρ της Ξάνθης – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ