Βόλος: “Ξεσκονίζουν” φακέλους κι άλλων ανεξιχνίαστων υποθέσεων μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις έπειτα από την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας, από τον 39χρονο βαφτισιμιό της, στον Βόλο.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές, ο 39χρονος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας και μίας 69χρονης γυναίκας, που είχε γίνει πριν από 12 χρόνια, στον Βόλο. Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε μέσω της ταυτοποίησης γενετικού υλικού του δράστη, όπως ανακοινώθηκε.

Το πλέον σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι ότι η 69χρονη γυναίκα ήταν η μητέρα του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου, ο οποίος έσφαξε την νονά του με 42 μαχαιριές, επειδή δεν του έδινε χρήματα.

Βόλος: “Κλειδί” το γενετικό υλικό

Έπειτα από αυτές τις συγκλονιστικές εξελίξεις, οι αρχές φαίνεται πως “ξεσκονίζουν” τους φακέλους ανεξιχνίαστων δολοφονιών στην ευρύτερη περιοχή. Όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr, σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο 39χρονος να βρίσκεται πίσω και από άλλες υποθέσεις δολοφονιών που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλία και παραμένουν ανεξιχνίαστες έως τώρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν, μέσω του γενετικού υλικού, το ενδεχόμενο εμπλοκής του 39χρονου και με άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Έτσι, εξάλλου, εξιχνίασαν και την υπόθεση της 69χρονης, έπειτα από 12 χρόνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ